Re: GKS Katowice (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Re: GKS Katowice (zbiorczy)

Post autor: Fishbone » 17 lut 2009, 12:09

cloner pisze:
Fishbone pisze:Cloner potwierdzasz lub zaprzeczasz coś na ten temat? My niestety musimy się dowiadywać wszystkiego na własnym forum w sposób nieoficjalny. Zarząd praktycznie nie dba o stronę główną i tam o niczym sensownym się nie dowiesz, prócz wyników w sparingach.
To tak, jak u nas. Niestety nic na ten temat nie wiem, ale jak znam Bartylę, to będzie próbował rezerwowych, wywalonych i kontuzjowanych gdzieś upchnąć.
Fishbone pisze:Nad kandydaturami Mężyka i Kamińskiego muszę się jeszcze poważnie zastanowić. Tomasik raczej do nas nie trafi, wolimy ogrywać własną młodzież
No tak, bardzo logiczna wypowiedź. Kamińskim zainteresowany, ale Tomasika nie chce bo za młody. Jak ktoś nie wie, to poinformuję, że Tomasik jest 1 rok starszy.
Może Nawałce chodziło o to, że Tomasik nie jest dla niego przekonywujący i woli swoją młodzież wystawiać zamiast niego, zaś Kamiński jest lepszy od innych piłkarzy w GieKSie mimo swojego wieku. Zresztą ja tych piłkarzy nie oceniam, bo nie wiem jak grają. Najbardziej Owczarek by się przydał w defensywie, ale według mnie GieKSy nie będzie na niego stać, no chyba, że UM załatwi nam wreszcie strategicznego sponsora.

Wróć do „Polska”