Co do Realu podoba mi się praca którą wykonuje Ramos. Widać że chyba Schuster jednak nie do końca panował nad sytuacją w zespole i w sumie dobrze, że zastąpił go Hiszpan (aczkolwiek nadal uważam, że błąd został popełniony w 2007 roku, gdy wywalono Capello). Drużyna może nie gra jakoś świetnie, jednak widać, że ma pomysł i z meczu na mecz jest coraz lepiej. Ostatnio krytykowany Huntelaar strzelił bramkę i to na pewno cieszy . Poza tym mimo braku Robbena drużyna zagrała całkiem nieźle. Ciekaw jestem meczów w Lidze Mistrzów. Liverpool to naprawdę ciężki przeciwnik w pucharach. Mały błąd może kosztować awans do 1/4. Hmm nie wiem ale coś obawiam się tego dwumeczu
jeszcze nie wiadomo (chociaż pewno będzie się ubiegał o prezydenturę). Mam do tego gościa mieszane uczucia. Z jednej strony ma jakieś doświadczenie i w sumie może wyciągnął wnioski ze swoich błędów, z drugiej jednak boje się że znowu zacznie lawirować i marzyć o stworzeniu dream team (czyli w praktyce kupowanie gwiazdek kosztem atmosfery w drużynie). Wolałbym kogoś kto bardziej realistycznie patrzy na budowanie drużyny. Ale cóż wiemy jak to jest z wyborami w Hiszpanii...fieldy pisze:Nie, z prawej Perez.
Jak tam wygląda walka o stołek ? Perez kandyduje ?