Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2888

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Rezus » 21 lut 2009, 10:30

cloner pisze:Az strach czasem czytac wypowiedzi lorda, bo nigdy nie wiadomo, co za bzdury tym razem się nie przeczyta.
Dla czystej przyjemności poprawienia sobie humoru. :wink:
Beenhakker został u nas wykreowany na boga i jemu się chyba naprawdę zdaje, że nim jest. Wy Polacy to i tamto. Uparł się na niektórych zawodników i ich bierze, ci co mu się nie podobali, nawet jeśli grają świetnie, to nie ma szans żeby trafili do repry, a później grali, bo bóg się nie myli. O Polskiej lidze pisać nie mam zamiaru, praktycznie nie znam, Cloner zresztą wyręczył nas, czytelniejsze dla mnie są przykłady z zagranicy. Wichniarek, Jeleń czy Gancarczyk (po co powoływać piłkarza, który gra dobrze w swojej lidze i w pucharach i nawet nie dać mu szansy gry, a na jego pozycji grał gość kompletnie się tam nienadający DWA RAZY) to moim zdaniem 3 główne przykłady dziwnego stanu rzeczy. Grają dobrze ale co tam boski Holender ma inną koncepcję. Wilmore pisał o tym, że na Wichniarka gra cała Arminia, no cóż taki urok bycia napastnikiem :wink:, skoro Wichniarek wykorzystuje te sytuacje (widziałem jeden, z racji tego, że tak mało to mogę się mylić, ale nie tylko dostawiał nogę ale walczył o piłki, przetrzymywał i odrywał na boki, czyli to co napastnik robić powinien) to w reprezentacji mając takiego Błaszczykowskiego (jeśli oczywiście się trafi, że nie jest kontuzjowany :wink: ) to można być przekonanym, że jego podania wykorzysta. Na lewej spokojnie mógłby grać Jeleń (albo dokładniej chciałbym) zamiast Krzynówka, komentarz zbędny. Co do lewej strony nie ma co pisać, Bronowickiego nie ma, a za to gra Wawrzyniak :|

Wróć do „Polska”