Mi też z ciebie, bo tylu bzdur ile w czasie kilku godzin napisałeś, to już dawno nie przeczytałem.Śmiać mi się chce
Brednią jest pisanie, że gdyby nie Iti to nikt by się nie znalazł i tak nie ma jak tego sprawdzić, a ja np. skłaniam się ku opinii, że chętni by się spokojnie znaleźli.Już sam fakt tego, jak iti jest zawzięte i nie odchodzi jest na to doskonałym dowodem. Może nadal zostają przy piłce dla zabawy? wierz sobie w takie bajeczki "fachuro" ja jednak sądzę, że dobrze wiedzą jaki to może być dobry interes. Legia to jedna z najbardziej rozpoznawalnych marek w Polsce i w dobie kiedy idą ME budują się w końcu stadiony, nasz kraj się bogaci, wiedzą dobrze (co zobaczyli na zachodzie) jakie pieniądze wchodzą w grę jeśli chodzi o futbol i ile będzie można na tym zarobić.
Kolejna brednią jest pisanie, że dzięki Iti są puchary, już chyba "fachuro" zapomniałeś jak Kubicki zdobywał vicemistrza za Pol-Motu i o reszcie sukcesów za czasów tych właścicieli.
Bredziesz coś o tym, że Polonia miał więcej kibiców, ciekawy jestem jak to sprawdziłeś? Na podstawie sondażu w GW? Bo na stadionach jakoś tego nie było widać.
Coś o jakiś jej sukcesach? Gdzie? Kiedy? Jeden mistrz w 2000 roku, wcześniej w 46? Legia przez ostatnie 15 lat zawsze była w czubie, o czym ty "Fachuro" prawisz?
Wypisujesz jakieś bzdury o bydle, idź cwaniaku powiedz to np. Staruchowi w twarz...
Noatabene wówczas kiedy ważyły się losy przejęcia Legii przez iti, to jedyną z przyczyn podawanych przez tą grupę, dlaczego inwestują w Legie była fantastyczna atmosfera na trybunach. Byli również inni zaineteresowani przejęciem akcji właśnie przez tą genialną atmosferę. Ale znajdzie się taka "fachura" co mysli, że pozjadała wszystkie rozumy i będzie tu cwaniak przed kompem wyzywał ludzi od bydła. Żałosne.
Kolejne brednie o niby świetnej atmosferze na trybunach na zachodzie? Byłeś widziałeś? Ja widziałem jak Wisła w 2 tys przekrzykuje cały stadion Tottenhamu. Że już nie wspomnę niby o braku burd. No szczególnie widziałem to we Włoszech czy np. podczas derbów Barcelony, czy czytając o wielu przypadkach burd w Anglii po spotkaniach....Skończ "fachuro" waść wstydu oszczedź.