"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 26 lut 2005, 13:25

Inter 1908 zaczeliśmy spekulacja jak prawdziwi kibice to ten post jest szczególnie do Ciebie :!: (ale nie tylko :D)

Inter 1908 :!: wyjaśnijmy sobie jedna podstawową rzecz :!: Ty jesteś za Interem Mediolan ! A Ja za AC Milanem - mieszkamy w Polsce a to są Derby miasta mody - Mediolanu ! Dla nich to jest Swięta Wojna i w takich meczach nawet Brocchi czy Matrix moga wznieś sie na wyzyny ! Aaaa i tak **Czas i Boisko pokaże wszystko** .........

No to chyba jest już pewne że nasze spekulacja są tylko do momentu pierwsze gwizdka ! Prosiła Cie byś uzasadnił na jakiej podstawie twierdzić że wygra Inter a nie Milan albo padnie remis ...... Nie uzasadniłes swojej opini na ten tematy tylko wypisałeś graczy (to ja Ci odpowiedziałem po nizej)

A moje uzasadnienie jest taki Wygra Milan wierze w to bardzo lecz boje sie tego meczu tak samo jak bałem sie z Mu czy Barca czy np. z Viola zakonczonego 6:0 dlaczego ?? Bo to jest piłka !!! Tylko do tego meczu Milan przystepuja jako klub który pokonał po raz pierwszy od 5 lat MU na Old Trafford jako Mistrz Włoch i jako Lider tabeli serie A , i Milan nie przegrał derbów od lat ! lat !! a jeszcze jako 17 -krotny mistrz Włoch i 6 krotny zdobywca LM ........... A i tak to na boisku nie bedzia miało znaczenie ! BO TO JEST PILKA I MECZ DERBOWY !! tylko czy to nie stawia Milan w roli faworyta ??.....

Tylko moje zdanie na temat twojej opini że wygra Inter jest na podstawie modlitw i snów ! Nie obraś sie bo ja i tak sadze że to wszytsko nie ma nic do gadania i ten mecz moze miec 500 scenariuszy. I Milan i Inter bedzie zmotywowany Milan zwyciestwem z MU i tym że Juve rozegra mecz wcześniej. Inter tym ze nie pokonany i tym remisem z Porto. A jak typujesz na podstawie tego że Inter nie pokonany to powinneś tylko jedno wytypować REMIS !! Oczywiscie ze każdy jest za swoim klubem ale na jaki podstawie ?? Bo to mnie ineteruje ??

Wymieniłeś kilku graczy Interu! To ja odpowaem tak :

Sinisza i wolne ?? Dida mistrza świata broni wolne w tym sezonie Ronaldinho, Deco, Xaviego, Giggsa, Ronaldo Scholsa czy Nedveda i Del Piero ......... To chyba swiatczy o jednym że tak samo może obronić wolnego Siniszy.

Toldo ?? w ostatnich chyba 3 meczach po jego błedach rywale strzelali Interowi bramki na remis!!

Recoba ?? w tym sezonie jak gra od poczatku nie strzelił bramki !! tylko z ławki ! A Milan ma Serginho czy Rui Coste czy Ambrosiniego (4 bramki w tym sezonie) .....

Sheva - Adriano ?? Andriy nie zagra ! no szkoda bo widowisko straci ! Mam nadzieje ze dzisiaj Ancelotti na konferencji powie że Pippo wraca .. Adriano jest bez formy zanosi sie nawet że usiadzie na ławce i tak jak może sie odblokowac tak samo moze nie dac rady Didzie ..... Nesie czy Maldiniemu bo jak nie dał rady obrońcą Porto, Udinese czy Parmy ....

Druga linie !?? Inter: Killy, Cambiaso, Veron, Stankovic, i Davids, Emre a Milan Kaka, Gattuso, Seedorf , Rui Costa , Serginho, Pirlo czy Dhorasoo. I to jest nie wiadoma kto zagra ale tu sie rostrzygnie mecz w drugie lini !!

Defensywa No zakładamy że wyjdzie taka po stronie Milanu: Cafu Nesta, Maldini, Kaładze lub Cafu -Nesta -Stam -Maldini. a taka po stronie Interu Zanetti -Cordoba -Sinsza -Favalli lub Ze Maria -Cordoba -Matrix -Favvali ......... Chyba wiesz co znaczy stracone 30 bramek a 16 w sezonie i pamietaj że Milan w tym sezonie stacił w jednym meczy najwiecej 2 bramki i to były trzy mecz : Messina (czerwona kartka dla Diday w 10 minucie - karny 2:1) i Bedąca na fali Barcelona na Camp Nou 2:1 i wygrany mecz 5:2 z Lecce .......... a tak nikt jak sie nie myle nie strzelił wiece a Milan w tym roku strzelił najwiacej bramek z klubów serie A .......

No i lawki rezerwowych ale to juz długi temat bo nie wiedomo kto zagra w pierwszym składzie ........

Pewnie jak kibic Inter nie zgodzić sie ze mna ale uważam że kadrowo Inter jest lepszy niz Juve ale nie jst lepszy niz Milan bo siła kadry to nie ilość napastników tylko równorzędnych graczy na poszczególna pozycje ! Można porównac jak chcesz .....

Aaaaa pamietajny ile w tym sezonie sedziów odgrywało pierwszoplanowe role ............

**CZAS I BOISKO POKAŻE WSZYSTKO**

**FORZA MILAN** **GRANDE MILAN** **CAMPIONE D`ITALIA**

Wróć do „Włochy”