Re: Inter - Man Utd (1/8 finału Ligi Mistrzów)

red85

Re: Inter - Man Utd (1/8 finału Ligi Mistrzów)

Post autor: red85 » 23 lut 2009, 17:17

Nie rozumiem tych gadek o prestiżu. Jeśli nawet wszystkie drużyny z PL poległyby z włoskimi to i tak dalej większość kibiców chętniej oglądać będzie PL, i większość dobrych piłkarzy chętniej wybierz właśnie Wyspy aniżeli Włochy. Anglicy napędzili już lokomotywę do takiej prędkości, że niewielkie przeszkody jej nie zatrzymają.

Inna sprawa, że śmiesznie będzie wyciągać daleko idące wnioski po tych dwóch konfrontacjach. I Arsenal i przede wszystkim my borykamy się właśnie z poważnymi problemami kadrowymi i jeśli Włosi nie będą potrafili tego wykorzystać, to znaczy, że są fajtłapy i tyle ;)

Podtrzymuję mój typ na jutro

Inter - United 3/4:1

Kończywszy powiem, że wywód któregoś z poprzedników o rzekomej bucie jest po prostu zabawny. Osobiście kilka dobrych lat temu nie miałem żadnych problemów, aby powiedzieć, że seria A jest lepsza niż PL. Obecnie jest odwrotnie i jest to powszechna opinia w piłkarskim światku. I tak samo jest w przypadku klasy SAF'a, czy też pozycji na boisku naszej portugalskiej gwiazdy. Gdzież więc ta buta?!
A ja chce, zeby Real okazal sie lepszy niz Liverpool. Niesamowite, prawda?
Dla mnie tak. Ot tacy Scousersi w najlepszym wypadku mogą być dla mnie obojętni.

Wróć do „Puchary Europejskie”