Re: Inter - Man Utd (1/8 finału Ligi Mistrzów)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Inter - Man Utd (1/8 finału Ligi Mistrzów)

Post autor: Morrow » 23 lut 2009, 23:42

Na San Siro zawsze gra nam się ciężko, w ogóle na wyjazdach w LM nie szalejemy i ja obstawiam, że United wyjdzie jutro z nastawieniem na murarkę jak w zeszłym roku na Camp Nou. Do tej pory Fergusonowi ewidentnie nie szły mecze z Mou a jeśli dodamy jeszcze do tego przetrzebioną kontuzjami obronę to ciężko liczyć na dobry wynik. Ja mimo wszystko liczę, że jutro jakoś zdoła zagrać Evans bo o O'shea jestem jakoś dziwnie spokojny. Trochę to wszystko przypomina nasze pamiętne 0:3 z Milanem czy też zeszłoroczny mecz z Barcą kiedy Hargo wymiatał na prawej obronie a Brown grał środkowego. Chociaż bardzo bym chciał to cieżko mi sobie wyobrazić żebyśmy jutrzejszy mecz wygrali ale po cichu liczę, że wywieziemy dobry wynik przed rewanżem na OT. Inter to klasa, jeden z najtrudniejszych przeciwników na jakich mogliśmy teraz trafić i realia podpowiadają, że będzie ze 2:0 dla Interu a my zagramy nastawieni mocno na defensywę bo Fergie będzie chciał zapewne zagrać przede wszystkim na 0 z tyłu, tak żeby sprawę walki o awans móc rozwiązać u siebie ale jutro będzie nieprawdopodobnie ciężko nie stracić bramki i nie przegrać z Interem.

Wróć do „Puchary Europejskie”