Re: Inter - Man Utd (1/8 finału Ligi Mistrzów)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Inter - Man Utd (1/8 finału Ligi Mistrzów)

Post autor: Babel » 24 lut 2009, 23:08

Doprawdy nie wiem o co wam chodzi? Inter nie zachwycał, ale czasami Inter dawał sie bardziej zdominować zespołom pokroju Torino. O co chodzi? Do [ch**]? Gramy z Manchesterem United, wiec nie było tak zle, patrzac że Man Utd tworzyło sobie sytuacje głównie po stałych fragmentach lub przewadze personalnej po nich. Druga polowa juz lepsza, ale było widać że nie bedziemy sie odkrywać, by za cene bramki stracić coś z tyłu. Świetni Cesar, Chivu, Cambiasso i Zanetti, w drugiej połowie podobał sie Santon który krył Cristiano jak profesor, reszta stabilnie. Słabszy jeno Muntari, ale dla tego trudno znaleźć dla niego zastępce przy konuzji Vieiry. Rivas popełnił jeden bład, ale nie grał az tak źle. Bez przesady. Defensywa United silniejsza nizli pisali jej forumowi kibice. Szkoda kiksu Adriano, ale on wyraźnie tłumaczy ręki Adriano przy próbach główkowania. Brazylijczyk ma problemy z trafianiem, ciekawe co na to jego kobieta, bo może ja nagle zaatakowac nosem lub reka :P Nie chce nikogo chwalić, ale ja z Loczkersonem zasługujemy na pochwałe bo przewidzieliśmy wynik i przebieg meczu :beer:

Przed rewanżem jesteśmy o tyle uprzywilejowani , ze Manchester nie może grać na remis. OT to jest twierdza, ale po to Moratti płaci grube miliony Mou żebysmy wprzódy ugrywali coś własnie w LM.

Wróć do „Puchary Europejskie”