Re: UEFA Champions League Fantasy Football ...

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: UEFA Champions League Fantasy Football ...

Post autor: Ebi » 25 lut 2009, 23:09

fieldy pisze:widziałem, że ktoś tam dał opaskę Franciszkowi :D nieźle 40 pkt.
Ja dostałem 20 - też dobrze, bo niektórzy zapomnieli zmian zrobić [ Cris7 :zwała: ]
Więc to ja jestem teraz liderem hahahahahahahahahahahahahahahah

Poważnie rzecz biorąc to nie przywiązuję większej uwagi to tych rozgrywek. Dwa lata temu byłem jakoś 15 chyba, rok temu zacząłem od drugiej kolejki, bo się zgapiłem, a potem na ćwerćfinały zapomniałem zmienić składów, więc było po zawodach a teraz lider :lol: Ribery najebał 40 punktów, swoje dorzucił Toni i reszta. 91 punktów łącznie (rekord jakiś? :lol: ) Teraz dzień pzed meczami tj w poniedziałek przypomniałem sobie, że trzeba zmienić skład. Wczoraj słabo, bo grało tylko kilku grajków, więc spadłem na 9 miejsce (w ogóle zdziwiłem się, że jestem aż siódmy po rozgrywkach grupowych, kiedy sprawdzałem to w poniedziałek), a dzisiaj koncert Bayernu i efekt widać od razu :D Oby na koniec sezonu również we wszystkich mozliwych rozgrywkach na czele był FC Bayern tak jak w lidze pilka.pl. Arsenale, Manchestery czy inne Juventusu z tyłu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Do tych ochów i achów dodam, że wśród kibiców Bayernu jestem 40, a w Polsce mam 15 miejsce.

Wróć do „Gry Forumowe”