"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 26 lut 2005, 17:56

TOMUSMC ALE CHYBA SIE NIE ZROZUMIELISMY .........

NAPISAŁEM DO KOLEGI INTER 1908 :::
Inter 1908 zaczeliśmy spekulacja jak prawdziwi kibice to ten post jest szczególnie do Ciebie (ale nie tylko )

Inter 1908 wyjaśnijmy sobie jedna podstawową rzecz Ty jesteś za Interem Mediolan ! A Ja za AC Milanem - mieszkamy w Polsce a to są Derby miasta mody - Mediolanu ! Dla nich to jest Swięta Wojna i w takich meczach nawet Brocchi czy Matrix moga wznieś sie na wyzyny ! Aaaa i tak **Czas i Boisko pokaże wszystko** ......... I TU ZAKOŃCZYŁEM

I to tylko o to chodziło :D Bo Inter1908 zaczą wymieniac zawodników który cos moga zdziałać ! a Ja go i inny prosiłem o Uzasadnienie czemu twierdzisz że wygra jeden drugi klub czy bedzie remis !!?.......... i to SĄ SPEKULACJA I JAKIES INFORMACJA A JA KOCHAM STATYSTYKI I SPEKULACJE :d Ty bardzie takie :D Derbowe hehehe

A co do meczu to jedno jest pewne że to bedzie mecz Walki i moje zdanie jest takie że to Inter bedzie musial ryzykowac bo to dla Inter jest mecz o "życie" z całym szacunkiem dla Inter ale jak padnie remis to bedzie zachowanie 11 do Milan i chyba juz brak realnych szans na scudetto a 17 remis to juz moze ich przybic ....... Choc ten sezon jest tak dziwny że sam juz nie wiem co myslec sam wiesz że nie jeden skraćlił Milan Inter też skreślili po 10 remisie a nadal jakas szansa u nich jest wiec ....... ! Mam madzieje że Milan podtrzyma passa w derbowym meczach ...... a jak bedzie ..??

Chłopaczek :D Ja licze ze ten mecz zagra Milan w stylu swoim jak z MU nie dadza im grać za dużo a sami bedą grali długo kombinacyjnie i szybko !!!!

A jutro 20:30 zaczne spokojnie blancik, piweczko :twisted: i daj Boże 3 pkt. Ostatnie derby nie piłem i był remis 0:0 popszednie az za duzo i wygralismy 3;2 :D to jutro około 23 Milan wygra to ja zapije tak że hohoh !!!!!

**CZAS I BOISKO POKAŻE WSZYSTKO**

**FORZA MILAN** **GRANDE MILAN** **CAMPIONE D`ITALA**

Wróć do „Włochy”