NAPISAŁEM DO KOLEGI INTER 1908 ::: Inter 1908 zaczeliśmy spekulacja jak prawdziwi kibice to ten post jest szczególnie do Ciebie (ale nie tylko )
Inter 1908 wyjaśnijmy sobie jedna podstawową rzecz Ty jesteś za Interem Mediolan ! A Ja za AC Milanem - mieszkamy w Polsce a to są Derby miasta mody - Mediolanu ! Dla nich to jest Swięta Wojna i w takich meczach nawet Brocchi czy Matrix moga wznieś sie na wyzyny ! Aaaa i tak **Czas i Boisko pokaże wszystko** ......... I TU ZAKOŃCZYŁEM
I to tylko o to chodziło
A co do meczu to jedno jest pewne że to bedzie mecz Walki i moje zdanie jest takie że to Inter bedzie musial ryzykowac bo to dla Inter jest mecz o "życie" z całym szacunkiem dla Inter ale jak padnie remis to bedzie zachowanie 11 do Milan i chyba juz brak realnych szans na scudetto a 17 remis to juz moze ich przybic ....... Choc ten sezon jest tak dziwny że sam juz nie wiem co myslec sam wiesz że nie jeden skraćlił Milan Inter też skreślili po 10 remisie a nadal jakas szansa u nich jest wiec ....... ! Mam madzieje że Milan podtrzyma passa w derbowym meczach ...... a jak bedzie ..??
Chłopaczek
A jutro 20:30 zaczne spokojnie blancik, piweczko
**CZAS I BOISKO POKAŻE WSZYSTKO**
**FORZA MILAN** **GRANDE MILAN** **CAMPIONE D`ITALA**