Re: Zażalenie do Cyfry +

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Zażalenie do Cyfry +

Post autor: Yukasz » 27 lut 2009, 13:10

Liga angielska z pewnością jest najlepszym produktem (jak w Polsce siatkówka) przez co jest najchętniej oglądana na świecie i w Polsce pewnie też tak jest. Mi nie wszystkie mecze Premiership muszą się podobać, innym wystarczy to że na boisku widzą walkę. Ja potrzebuję jeszcze wiele sytuacji bramkowych :P Ale w każdej lidze są różne mecze i OK niech puszczają sobie wiele spotkań tej ligi, jak napisano MUSI SIĘ to im opłacać. Zresztą jak sam się pytam 'mniejszego kibica piłki' jaka liga mu się podoba to angielska jest ach! och! a włoska to wiadomo nuda i obrona :) Każdy może mieć swoje zdanie. Tylko żeby być obiektywnym trzeba oglądać wszystkie ligi! No i jak C+ decyduje się na jakiś mecz to niech puszczają go na żywo (co mnie obchodzi jakim sposobem?!), każdy mecz powinien być na żywo a szczególnie klasyk jakim jest Inter - Roma. I to obojętnie czy ktoś lubi ligę włoską czy nie, ten mecz jest wydarzeniem.
Jarzinho pisze:Ja osobiscie wole poogladać Lyon, Bordeaux, OM, Saint-Etienne czy PSG niz Inter z jakimś przecietniakiem.
Wolę i ja :P
Niedobrze mi się robi jak widzę mecz zarówno MU z np Derby, ale i np Inter - Bologna czy Barca - Almeria (szczególnie jak jeszcze neidawno jedynym pytaniem nie było 'kto?' tylko 'ile do przerwy?'). Oczywiście dla kibiców MU których w Polsce jest baaardzo dużo oraz Interu i Barcy spotkanie jest warte oglądania. Ale większość postronnych kibiców oleje taki mecz. Mam nadzieję że w C+ to wiedzą. A z pewności ciekawsze będzie spotkanie Derby - MU, Bologna - Inter czy Almeria - Barca. Idę o zakład że w C+ nikt na to jeszcze wpadł.

PS1 A to co robią z Fiorentiną na swojej antenie to w ogóle jakaś farsa :evil: Wg nich w Polsce kibiców w ogóle nie mają :roll: Zresztą mniejsza o to, są większym gwarantem dobrego meczu niż ogórki.
PS2 Totnik :arrow: dołączam a nie dołanczam oraz abonent bo abonament to co najwyżej można opłacać, chyba że komuś nie podoba się ramówka :P

Wróć do „Wracając Do Meritum”