No tak, ale jak ktoś walnie plotę, a resztą ja powtórzy, to jeszcze nie znaczy, że informacja jest wiarygodna, prawda?Mentor pisze:Źródło jest akurat najmniej ważne bo takie same informacje możesz znaleźć na Sporcie czy El Mundo
Dokładnie tak. Wiele zależy też od przebiegu sezonu i dalszej gry Francka. Jak co najmniej co drugi występ będzie taki jak w Lizbonie, to myślę, że z pół Europy będzie chciało go wyrwać. Zważywszy, że w zasadzie każdy zespół z europejskiej czołówki na jego pozycji nie jest jakoś szałowo obsadzony (poza może Wami, ale jak rozumiem, wtedy wypada ze składu HenryMentor pisze: Opcji jest kilka z pozostaniem w Bayernie na czele.
Kontrakt faktycznie wygasa mu za 2 lata. I rzeczywiście - jeśli mamy go sprzedawać, to lepiej teraz za dużą kasę, jesli nie, niech odejdzie za darmo za 2 lata, a przez ten czas dostarczy nam radości (i trofeówMentor pisze: Do kiedy obowiązuje kontrakt Francuza? Gdybym miał pisać optymistyczny (dla kibica Barcelony) scenariusz to wymyśliłbym, że Bayern może sprzedać po sezonie Francka za duże pieniądze albo za dwa lata oddać za darmo bo będzie mu wygadał kontrakt
Ze strony Bayernu czy Barcy? Bayern faktycznie mógłby mieć opory, bo jak twierdzi Hoeness, my nigdy nie godzimy sie na "wymianę" piłkarzy. Byłaby to mozę raczej taka "quasi" wymiana - 60 baniek za Francka w jedną, 15 baniek za Hleba w drugą stronę. Tak czy inaczej, mnie ten wariant by pasował, o ile rzeczone 45 baniek zainwestowany by w sensownych graczy. Do tego Hleb i z punktu widzenia drużyny nie byłoby źle.Mentor pisze:Szczerze mówiąc to gotów byłbym nawet się na taką opcję zgodzić, ale raczej nie widzę szans na takie rozwiązanie.Michał M pisze:ew. opcja 45 + Hleb
No ponoc chcecie go z powrotem, a za to do Leverkusen miałby powędrować Caceres? O takiej opcji przynajmniej niedawno słyszałemMentor pisze:Rzekłbym nawet, że zbyt wielu zakładając, że Henrique wróci z wypożyczenia.
Tak, zgodnie z dewizą " nie da Ci żona, nie da Ci matka, co może dać Ci tylko sąsiadka"?MGiggs pisze:Bayern nie da mu tego co Barca Real czy MU.