Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Michał M » 27 lut 2009, 15:17

grzegorzfcb pisze:I to była wina Lehmana który jest stary i nie chce mu się rzucać :P Ktoś młodszy by wybrał róg i się rzucił :wink:
:lol: to niezłe

no może trochę przejaskrawiłem, ale chciałem tylko uwidocznić, jaką pozycję zajmuje Franck w Bayernie i wśród jego kibiców. Pilkarski bóg to chyba najlepsze określenie :wink:
MGiggs pisze:w Niemieckiej gdzie poziom jest dość mizerny.
Bayern trafil na najwieksze lolki, zobaczymy w kolejnej rundzie.
O rety, ile ja już takich zdań słyszałem :roll: normalnie już mnie to nudzi. A w następnej rundzie to najpierw zobaczymy, czy Wy będziecie. :]
Mentor pisze: :o Tego to nawet ja nie słyszałem :lol:
Proszę:
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... rueck.html

Źródło co prawda nienajlepszej jakości jak widać :P No ale plotka jest.

Co do możliwej wymiany z Hlebem to być może masz rację, ale nie takie rzeczy się zdarzały. Zresztą, jeśli Barca naprawdę będzie chciała mieć Francka już w przyszlym sezonie, to będą musieli wykazać dobrą wolę. Jak nie to sama kasa też być mogła być ok, za nią (60 mln) znajdzie się i z 4 Hlebów :P
BarcaQzYN pisze:Zarówno Ribéry, jak i Luca Toni zapewne opuszczą mistrza Niemiec jeśli w tym sezonie nie zdołają odegrać jednej z głównych ról w Lidze Mistrzów.
No co do Ribery'ego to faktycznie by wtedy wątpliwość powstała, ale Toni? Gdzie niby mialby iść teraz, w wieku już 32 lat - do Milanu?
Przypominam o jeszcze jednym małym, ale raczej ważnym aspekcie - i jeden i drugi grają swój premierowy sezon w LM. Więc chyba nie powinni oczekiwać, że w debiucie zdobędą Puchar, co? :wink:

Wróć do „Hiszpania”