teraz rezerwowi :
Vieria - mój piłkarz meczu to bylo niesamowite co dal Interowi w 2 polowie spokój technike i jego genialne odbiory jak za najlepszych lat w Arsenalu , dzisiaj pokazal ze jak gra to gra swietnie , jego opanowanie pozwolilo Interowi rozgrywac pilke , szkoda ze jest ze szkla
Figo - po meczu czytalem komentarze ze na emeryture sie nadaje ze gra "gówno"*( przepraszam za kolokwializm ) ale swietnie przetrzymywal pilke no i zaliczyl asyste przy bramce Crespo , jesli ktos mysli ze 36 letni portugalczyk bedzie sila napedowa Interu to ja mu gratuluje poczucia humoru , Figo zrobil to co do niego nalezalo
Crespo - czlowiek widmo mozna powiedziec , nazekal ze malo gra , jak dostal szanse to gral padake , nie strzelal , nie biegal , i wreszcie dostal w genialnym momencie szanse , Inter atakujacy Inter grajacy pilka z duza iloscia wrzutek to byl raj dla argentynczyka , przelalamal sie w najlepszym z mozliwych momentow , zreszta od dawna wiadomo ze Hernan lubi strzelac Romie
no i warto wystawic ocene naszemu Couch 'owi za 1 polowe ogromny minus ze nie zmobilizowal graczy tak jak powinien , za 2 polowe 4+ bo zmiany zrobil genialne i motywacja byla taka jak powinna byc od poczatku
po tym meczu nasunelo mi sie jedno spostrzezenie , mianowicie majac dobrego ofensywnego pomocnika Inter potrafil by czesciej atakowac , skoro potrafimy starym Figo , defensywnym Vieira grac przez ponad 40 minut tak ofensywnie to strach pomyslec co by bylo gdyby Inter posiadal kogos młodszego i dobrego
oby wiecej takich meczy !! swietna wizytówka Calcio , Remis nie krzywdzi nikogo
FORZA INTER !!