Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
SaLi
Junior
Junior
Reputacja: 0

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: SaLi » 02 mar 2009, 13:05

Witam jako nowemu wypada sie przedstawić, choć być może dla niektórych moja osoba nie jest az tak tajemnicza :) bowiem współpracowałem kiedyś z pierwszą odsłoną strony dzisiejszego fcbayern.pl tyle że za czasów panowania Kadeta :) no i w tamtym roku to moja osoba widniała na 2gim miejscu wirtualnej ligi kickera prowadzonej właśnie przez pilka.pl :) więc z wirtualną rodziną FCB jestem już trochę lat związany, a teraz po 2 latach obserwowania forum zdecydowałem się zacząć udzielać i mam nadzieje ,że będzie mi to wychodziło. więc jeszcze raz witam :)

a teraz przechodząc już do Bayernu oglądając wczorajszy mecz chyba jak każdy byłem zawiedziony postawą ale do tego przecież można sie już przyzwyczaić, a pomyśleć,że sam byłem wielkim zwolennikiem Klinsmanna pewnie głównie dlatego ,że w mediach pojawiały się takie nazwiska jak Volker Finke ;) ale patrząc z 8 miesięcznej perspektywy uważam ,że to był kompletnie nie trafiony ruch nie wiem czemu ale nigdy nie widziałem takiego Bayernu takiego...dziwnego. Nasza gra opiera się tylko i wyłącznie na tym co zrobi Ribery w tym sezonie nawet i na BL to już nie wystarcza, nasza kadra kompeltnie nie jest zbilansowana więc zastanaiwam się nad tym czy grając taką piłkę możemy cokolwiek osiągnąć, zastanaiwam sie czy mając taką indywidualność jak Ribery możemy coś ugrać...bo przecież chyba nikt nie liczy że kupimy piłkarza podobnej klasy w lato który mógłby również prowadzić naszą gre. Zresztą dzisiejsza wiadomość Bildu ( jako że ostatnio nie zwykł się mylić w kwestiach personalnych FCB ) może już w lato rozwiać moje przypuszczenia nt. Francka:) nie miej jednak jestem bardzo ciekawy tego lata niby nikt nic nie zapowiada ale chyba każdy ma oczy i widzi co się dzieje. Podstawową sprawą jest sprawa trenerska jak i obsady jeszcze paru pozycji

Wróć do „Niemcy”