Kibiców Bayernu na forum nigdy dośćSaLi pisze:Witam
albo Armin Veh, co?SaLi pisze:a pomyśleć,że sam byłem wielkim zwolennikiem Klinsmanna pewnie głównie dlatego ,że w mediach pojawiały się takie nazwiska jak Volker Finke![]()
No, polecam w tej mierze lekturę moich "wypocin" z kilku ostatnich stron i możemy gadaćSaLi pisze:Podstawową sprawą jest sprawa trenerska jak i obsady jeszcze paru pozycji
Wielu sie nad tym zastanawiaSaLi pisze:zastanaiwam się nad tym czy grając taką piłkę możemy cokolwiek osiągnąć, zastanaiwam sie czy mając taką indywidualność jak Ribery możemy coś ugrać...bo przecież chyba nikt nie liczy że kupimy piłkarza podobnej klasy w lato który mógłby również prowadzić naszą gre.
Można by sobie wyobrazić np.: Rensing (może jednak Enke
van der Vaart (lub Diego) - Toni, Klose/Olic. Zajebisty skład, IMHO
Wg mnie to póki co bujda (sam Ribery w weekend zaprzecza), ale im częściej to będzie powtarzane, tym może więcej będzie w tym prawdy. Ale nie powiedziałbym, że jest jakoś tylko i wyłącznie nastawiony na Barcelonę, nie wiem też do końca co sądzić o tym artykule Bildu (za wiarygodni nie są, ale to oni pierwsi informowali np. o Tymoszczuku). Tylko, że Real, jak widać, zwycięstwa w LM Ribery'emu nie zapewniPelart pisze:ale jakoś dziwi mnie fakt, że Ribery jest zdecydowany tylko i wyłącznie na Barcę. przecież jest wiele klubó ,które go obserwują. poza ty niedawno zapowiedział, że zostanie w Monachium jeszcze 2 lata. czy możliwa jest jego ucieczka na Camp Nou czy to dziennikarskie bujdy? co o tym myślicie kibice Bayernu?
EDIT:
Jeszcze się chwilę zastanawiałem i w sumie nawet kasowo dobrze by wyglądaly te zmiany powyżej
+ Enke (7), Zhirkow (18), Tymoszczuk (11), Hleb (15), Diego (20), Baumjohann, Olic, Badstuber. Wydatki: 71 mln
- Rensing (2), Oddo, van Buyten (5), van Bommel, Hummels (4), Borowski (4), Sosa (wypoż.), Donovan, Podolski (10), Ribery (60). Przychody: 85 mln.
Zysk rzędu 14 mln
Tyle, że znając panów Hoenessa, KHR i spółkę, to raczej mało realne...