Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Killerbean » 03 mar 2009, 1:22

Ale panowie ja zostałem chyba opacznie zrozumiany . Napisałem , że VV broni 3 mecz źle ale nie myślę by go odstawiać z teamu . To co napisał Jordan to rzeczywiście sporo prawdy . Ja myślałem żeby z facetem usiadł jakiś sportowy psycholog albo ktoś taki bo jego niepewność wydaje mi się ma podłoże psychologiczne .

Co do propozycji Mandandy to wielki talent ale gracz jutra , na razie nie jest lepszy od Valdesa . Ma 23 lata i nie będzie miał takiego posłuchu wśród obrońców , to samo się tyczy Akinfiejeva .
Idąc tropem młodych i dobrych można by podać i Llorisa ale ma ten sam mankament co 2 poprzednich .

Jeśli jednak wiek nie gra roli to mam 23 letniego grajka co się zowie Guillermo Ochoa - wycieniany na 5 mln euro - America Meksyk mówi po hiszpańsku i co ważne ma też hiszp. obywatelstwo .
Asenjo to rzeczywiście niezły wybór , nie skreślałbym też Ustariego - jeśli się dobrze rozwinie może być z niego klasa światowa ale w jego przypadku trzeba mu czasu .

Jest jeszcze inna opcja : jak wiadomo szefowie Liverpoolu mają czas na spłatę długów do końca ( marca lub maja dokładnie nie pamiętam ) , nie wywiązują się z tego zobowiązania i tu zgłasza się Barca po Pepę Reinę , co wy na to ?? bardzo mało prawdopodobne ale nie niemożliwe .

A może jakiś większy transfer np: Frey

Pozdrawiam

Wróć do „Hiszpania”