Re: ---> Rap <---

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Re: ---> Rap <---

Post autor: guru » 03 mar 2009, 23:07

Etus2 pisze:a co do Peji i PTP to Ci drudzy zdecydowanie wypromowani przez Rycha
:haha: że co? a niby jakim sposobem?
Etus2 pisze:dla mnie to jest słabe , przekazu w tym zero , a takie hity jak "Ulice tego słuchają" to są dobre dla 13-latków .
Tak naprawdę jebie mnie ten cały przekaz w hh. :] Niektóre teksty mają dobre. Przede wszystkim bit jest dobry i piosenki dobrze wpadają w ucho. Lubię ich słuchać na dobrych głośnikach, albo w samochodzie.
Etus2 pisze:już teraz słuchają go raczej ludzie którzy w weekendy zakładają białe rękawiczki i jadą na Manieczki a w tygodniu wożą się że są "słuchaczami" prawdziwego hh
Mnie natomiast śmieszą tacy ludzie jak Ty. Klapki na oczy i wio w pole. Sorry, ale już nawet nie będę teraz mówił o Peji, to Twoja opinia. Ale czy nie można być słuchaczem prawdziwego HH i jednocześnie w weekendy zabawić się w klubie przy "manieczkach"? Kto tak powiedział? :> Jak ktoś nie chodzi w szerokich spodniach(akurat mnie się to nie tyczy) nie moze słuchać HH? Mam np kumpla, który ma anty nastawienie do hh. Wg niego hh to teksty typu "siedze pod blokiem i jaram blanty". bla bla bla :roll:
NoName1989 pisze:Dla każdego coś innego ja podziwiam ludzi, którzy mogą słuchać HG, Firmy i tym podobnych wynalazków..
Ja osobiście wielkim fanem Firmy nie jestem. Podoba mi się kilka kawałków z ich nowej płyty. Co mnie natomiast drażni. Dzieciaki ze zdjęciami na nk z "JP", w bluzach JP, wszelkie opisy z JP. Ja też nie lubię psów, ale jeżeli ktoś nie miał z nimi do czynienia, po co w ogóle bawi się w to. :roll: To jest jakieś trandy ;x

http://sebisek.wrzuta.pl/audio/bvqfCnub ... _podobno_3 :wink: Bezimienni :rydzyk:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”