Bredzisz. PTP powinien kojarzyc kazdy kto slucha hh i nie zaszufladkowal sie. Widac ty do tej grupy nie nalezysz i stoisz w miejscu.Etus2 pisze:crank to żadna ewolucja był znany wcześniej to tylko pomysł na rap zaczerpnięty z południa USA a to czy PTP było znane przed kawałkiem "Na mixtapie u Decksa" i "Ulice tego słuchają" to rzecz względna , ja mogę powiedzieć że Eis jest znanym raperem a ty nawet nie masz pojęcia kto to jest.
PTP = kawałki o niczym , m.in dlatego większość ich słuchaczy to dzieci.
A gdzie ja powiedzialem ze nie znam goscia ktory krecil z Kasia bujakiewicz?
Mi tam nic znajomi nie mowili a sluchalem wywiadu z Sokolem, i Jedkerem... mianowicie utkneli w NY w korku w samochodzie z zepsutym gps-em. zgubili sie i tak jezdzili w kolko. W tym czasie zlapali polewke na Rihanne i jej parasolke. W tem sposob powstal refren tego kultowego zartu.guru pisze:[
No... A wiesz czego powstał kawałek "w aucie"? Znajomy mówił, że czytał chyba jakiś wywiad z Sokołem. Nagrali go, bo z PROSTO ponoć nie działo się najlepiej. Wiesz, jak taki wieśniak przychodzi i śpiewa "będę brał Cię na aucie", to chyba udało im się.![]()
.
A to ze Prosto mialo problemy finansowe to inna kwestia. Bo np kawalek w Aucie zostal nakrecony po glosach widzow, w prawdzie byl drugi po 2 kochankach ale Sokół powiedzial ze nie nakreci tego teledysku kiedy jest w abstynencji.