kulekfcb -> a gdzie ja pisałem coś o Bezimiennych ? piszesz że pisze jak dziecko a u ciebie widzę czytanie ze zrozumieniem się kłania , ja pisałem o PTP o tym że dla mnie to niski poziom rapu i o tym że zostali wypromowani przez Rycha co udowodniłem bo ich pierwsza płyta BIENIAS została wydana w 2007 roku na nielegalu , więc chciałbym zobaczyć te twoje znanie ich cranku w tym roku , po tym nielegalu , naprawde chciałbym ale niestety tak nie jest i dobrze o tym wiesz bo pewnie 95% osób co ich słucha zna ich odkąd zrobili "przebenger" Ulice tego słuchają właśnie z Rychem wcześniej też dograli się do mixtejpa Decksa czyli proste = zostali wypromowani przez Rycha i Decksa , tak jak napisałem X postów temu .
a co do Eisa to cieszę się że się zgadzamy co do jego poziomu , a co do jego zakończonej kariery to słaba promocja i słaba sprzedaż jego solówki przełożyło się na niski profit , a sam Eis mówi teraz że rap przestał dawać mu radość bo nie dało się za niego żyć a za coś w końcu musiał , teraz jest redaktorem naczelnym w serwisie Pudelek.pl
Premo -> co do złotej płyty Mezo a PTP to chyba nie mówisz poważnie o tym że Mezo jest lepszy ? hiphopolo jednak troche przegrywa z crunkiem wśród prawdziwych słuchaczy , niedługo ktoś się zapędzi i powie że Doniu z Liberem to mainstream hehe