Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: kama_reda » 04 mar 2009, 21:22

Michał M pisze:Zacytuję ustęp z niemieckiego forum: "Kiedyś, jak naszym obrońcom nie szło, to zawsze było - ale na szczęście z tyłu jest Olli. Teraz jest - obrońcy musicie dać radę, bo z tyłu jest Rense :boje się: ". I to chyba najlepiej oddaje całokształt. Druga runda mnie tylko utwierdza w tym myśleniu, (...)
A co to, niemieckie forum jakieś lepsze? Uprzejmie proszę odstosunkować się od Rensinga. Jest to dobry, młody golkiper, który musi jeszcze okrzepnąć i będzie znakomity. Pisałem to wiele razy i będę się upierał w dalszym ciągu - zastąpić Olivera Kahna nie jest łatwo, presja jest przeogromna, ciągłe porównywania - to na pewno nie służy. Ponadto początki Kahna również były trudne w Bayernie, nie od razu stał się wielki. Dziecinne błędy popełniał jak każdy, nawet kiedy był w wielkiej formie. A drugą rundę niemal wszyscy gracze Bayernu mają do dupy. Jak będziesz jeszcze kiedyś przeglądał owe niemieckie forum, to proszę zacytuj moją wypowiedź, z zaznaczeniem, że pochodzi z polskiego forum. :wink:

Tymczasem jesteśmy po pierwszej połowie pucharowego meczu z Leverkusen. I jak na razie jedyną wyróżniającą się postacią jest Michael Rensing, a nie - ku ogromnemu zaskoczeniu - np. Mark van Bommel, wielki kapitan.

Wróć do „Niemcy”