Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Babel » 06 mar 2009, 19:13

Wiesz Chlopaczek, że w tym sezonie mieliśmy tylko dwa karne? W tym jeden w ostatniej kolejce? A przypomne Ci faul Ambrosiniego w derbach, mecz wyjazdowy w Lecce, a może wspomniana reka z Torino. Ten paraliż sedziowski działa w dwie strony, jestem pewny że jeszcze nie raz usłyszymy od błednych decyzjach i to nie tylko na korzyśc Interu. Po prostu czekam na video do wgladu dla sedziego w czasie meczu, bo wtedy 90% forumowiczów piszacych bzdury przestanie pisac dyrdymały i przestanie wklejac te tabele z dupy. Niestety Platini woli jeszcze dwóch sedziów latajacych przy bramce (oby sie chłopcy nie pozabijali o słupki mocujace siatke). Od poczatku sezonu trwa nagonka na Inter i co - sedziowie widzac, bedac pod naciskiem prasy, gwizdaja pod Inter. Poczekaj, predzej urosne 20 cm niż w to uwierze. W sezonie 06/07 czyli w sezonie po calciopoli sedziowie w ogole nic nie gwizdali dla Interu, tylko wtedy nie było rywalizacji wiec Interisci nie narzekali. Wezcie po prostu przełknijcie fakt, że gracie w tej chwili o wiele słabiej od Interu, bo zasłanianie własnej degrengolady błedami/prawie błedami arbitrów staje sie bardziej zalosne niz one same. Juventus w prezencie dostał mecz z Viola i 3 punkty w meczu z Katanią i jakoś nikt na nich nie ogniskuje uwagi. Zreszta nie mam zamiaru brnąc w tak idiotyczne teorie.

Nie wiem do której wypowiedzi Mourinho pijesz, ale jeśli do tej o której myśle to ostatnie 20 stron tego tematu to nic innego jak pisanie tego co wam palce na klawiature poniesie.
Ta i czego ktoś nie chce widzieć.
Zakładam, że chodzi o pozycje Milanu i tabele, nazwijmy ją dla niepoznaki, tabelą rzeczywista.

Wróć do „Włochy”