Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3355

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Chlopaczek » 06 mar 2009, 20:45

Babel pisze:http://www.youtube.com/watch?v=VQpQ_f15 ... re=related
Stankovic zbyt długo zwlekał, ale nie usprawiedliwia to faktu że Ambrosini spowodował jego upadek i nie dotknał futbolówki (chyba ze potrafi dotykac piłki przez nogi rywala - szacun).
Sytulacja niejednoznaczna. Pilka zostaje wybieta w bok a Stankovic nawet nie protestowal. Moze ze wstydu ze nie trafil w takiej sutuacji? Ciesze sie ze po pieciu powtorkach w tym jednej z kamery pod bardzo dziwnym katem mozemy otworzyc dyskusje na temat czy Ambrosini w tej sytuacji faulowal.
Sadzisz ze mozemy wybaczyc glownemu ze nie byl ustawiony na poprzeczce bramki Milanu? Wtedy by dostrzegl ze byc moze jakies przewinienie tam bylo.
Babel pisze:Chlopaczek powiem szczerze nie rozumiem Cie zupełnie. Piszesz coś o komentarzach, o wynisołości czy bucie kibiców Interu a rozmawiasz ze mna, osoba, która notabene jest z drugiej strony barykady. Nie rozumiem zabiegu.
Ciebie mam akurat za rozsadnego chlopaka. Ty jako jeden z nielicznych kibicow Interu mozesz wypiac piers i przyjac prawde na klate. Bez zbednego kluczenia.
Z tego i tylko z tego powodu pisze to do Ciebie.
Babel pisze:Rozumiem i popieram reakcje Mourinho, ja tez bym nie pozwalił aby ktoś jechał po mnie, moich zawodnikach, mojej pracy jak po łysej kobyle. Zatrważajace jest robienie z Mourinho wroga publicznego nr 1. Ancelotti przed sezonem pozwolił sobie na kiepski żart - Mourinho madrze się odgryzł i tak winny jest Mourinho. Co by nie zronił i tak bedzie winny.
Przyznaj sie jestes fanboyem Mourinho? :>
Babel pisze:pzdr
Z Bugiem (nie obrazam niczyich uczuc religijnych - to taka rzeka).

Wróć do „Włochy”