Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Babel » 06 mar 2009, 20:58

Wali mnie ta sytuacja Stankovica. Wygralismy tamten mecz przy pomocy sedziego, ale po prostu krytyka arbitra zawsze wieksza jest gdy pomyli się na korzyśc Interu niz gdy myli sie na niekorzyść. Ja mysle, że postronni kibice czytajacy te wszystkie lamenty juz na starcie sa uprzedzeni do Interu (uciekam od oceniania stylu gry). Jako jedyny (no przysłodziłem sobie, jako nieliczny) walcze o zdrowy rozsądek w ocenie, czasem przeginam, ale robie w to w słusznym celu. Ju noł mi.

Niewielu mam idoli, nie mówiac już o autorytetach, których raczej nie posiadam. Od fascynacji czymś do powstania w mojej głowie autorytetu jest daleka droga. Mourinho jest teraz po własciwej stronie i cieszy mnie, że broni Interu. Swiaczy to o jego zaangażowaniu, identyfikowaniu się z grupa, z klubem. To sie ceni. A dziwi mnie to, że oczekujecie od Mourinho że odejdzie od swjego znaku rozpoznawczego, czegoś (megalomanii) co powoduje że jest jednym z najbardziej charyzmatycznych trenerów na swiecie. Wrażliwcy sie znaleźli!

Wróć do „Włochy”