Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 07 mar 2009, 0:00

Asteniu pisze:Żeby nie było offtopa to napisze tyle że Barcelona po tej serii gier będzie miała co najmniej 4 punkty przewagi nad Realem
Oby :pray: :roll:

Ciężkich i ważnych spotkań ciąg dalszy. Jutro gramy z Bilbao, które w obecnym sezonie gra naprawdę dobrze. Na dodatek w środę rozbili Sevillę a więc forma chyba jest wysoka. Mam nadzieję, że po prostu bardzo się koncentrowali na Pucharze i w lidze nie zagrają tak dobrze (może zabalowali po awansie do finału Copa del Rey? :P Z tego co wiem to fiesta po meczu była niezła :lol: ). Po nas nie za bardzo wiem czego się spodziewać. Mecz z Majorką nie jest żadnym wyznacznikiem bo jutro zapewne zobaczymy znacznie inny skład i mam cichą nadzieję, że wreszcie zagramy po prostu dobrze. Kluczem będzie obrona bo jestem przekonany, że coś nam się uda strzelić. Tak się składa, że Alves pauzuje za kartki a więc na prawej stronie zagra (mam nadzieję!) Puyol. Na lewej dla równowagi Sylvinho a środek Pique-Marquez i jazda. Środek koniecznie Toure i Xavi a do tego Gudjohnsen albo Iniesta. Jeżeli w środku nie będzie miejsca dla Andresito to dawać go na atak. Henry albo Eto'o (tak!) ławka :roll:

Na Atletico nie liczę. Jak zwykle dostaniecie baty na SB aczkolwiek oczywiście życzę Wam zwycięstwa :wink:

Wróć do „Hiszpania”