Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

misio
Zbanowany
Reputacja: 0

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: misio » 08 mar 2009, 19:45

wilmore kolejny raz daje popis:)

i nie chodzi mi o to ze nie masz pojecia na jakich pozycjach graja zawodnicy milanu
nie chodzi mi nawet o to ze nie masz pojecia kim jest w klubie leonardo
nie chodzi mi nawet o to ze nie masz najmniejszego pojecia o tym czym jest pozycja spalona,ilu zawodnikow przeciwnej druzyny musi znajdowac sie blizej bramki niz gracz otrzymujacy podanie itd...

nie,nie chodzi mi o te wszystkie sprawy gdzie pokazywales ze kazdy 14latek i dziewczyna ktora zobaczyla minimum 10 meczow w zyciu zna sie lepiej od ciebie na pilce

chodzi o twoje niekonTROLOWANE wypowiedzi na temat mlodych zawodnikow.musisz miec cos z psychika jesli chodzi o mlodziez

jesli zawodnik jest slaby,slabo gra na treningach,nie ma zadnych osiagniec ani sukcesow,zobaczyles go w meczu z al dzan kan san gdzie mu wyszly dwa zagrania i juz wg ciebie nadaje sie na pierwszego zmiennika najlepszego klubu 21 wieku

ale jesli inny zawodnik gra dobrze,spisuje sie swietnie na treningach,wszyscy ze zsrodowiska pilkarskiego go cenia,ma za soba wiele osiagniec,sukcesow,wiele wpsanialych sezonow,dobre wystepy w ostatnim czasie, ALE ma wiecej niz 28 lat to juz nie nadaje sie nawet do milanu B

co ty masz z tym wiekiem pilkarzy?ciagle piszesz o smiesznym grimim ktorego przerosla liga portuglaska,o jakichs gourcufach ktory przez 2 lata nie pokazal nic(moze teraz dajmy mu 5 lat na aklimatyzacje?a noz sie uda)o viudezach,o ktorych nawet nie wiesz na jakiej pozycji graja ale co z tego?jest mlody niech gra!

odpal mangera,pobaw sie mlodymi i skoncz tu trolowac

Wróć do „Włochy”