Bardzo ciekawe. Na ile lat podpisał Maniek kontrakt z Lechem? Na rok? Bo jak się nie myle to na trzy lata. Stilic tez latem jest za free? Fajnie. Murawski podpisywał przedłużył kontrakt z Lechem by teraz odejść. Aha. Tylko Rengifo póki co nie ma przedłużonego kontraktu. A i Lewy też odejdzie. To pewneBienias pisze:i znowu wubiórcza uwziela sie na Lecha.
chlopak wie co mowi. Juz raz przewidzial podobne wydarzzenia.Arboleda pisze:Wydaje mi się jednak mało prawdopodobne, by udało się utrzymać tę drużynę
Śmieszy mnie to, że "bedzie wyprzedaż jak zdobędziemy mistrza". Wg mnie predziej jak zajmiemy 2-3 miejsce wiecej mogłoby odejść z Lecha niż gdybyśmy zdobyli majstra. Ale jak wiadomo nic mnie z tego źródła (w którym mamy SE, Fakt i teraz GW) już nie zaskoczy. Teraz jest jeszcze artykuł po niedzielnym meczu. Tyle w nim głupoty i brak połączenia z faktami jakie miały miejsce na boisku, że aż głowa boli. Ale tak to jest jak scenariusz meczu pisze się przed 17:00 i później stara się go "dopasować".
PS możesz mi powiedzieć co Maniek już przewidział? Może to, że na wiosne już nie bedzie Turiny, Kotora, Wilka, Lewego, Stilica, Murasia, Wojtkowiaka, Bandrowskiego, Bosego, Henriqueza, Djurdjevica, Rengifo, Peszko, Injaca czy Kikuta?
A może to, że idziemy na majstra i wszystkich to boli?