Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 742

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 10 mar 2009, 15:52

ja rowniez jestem za tym aby Abate Paloschi i Di Gennaro wrocili.po pierwsze sa to wychowankowie a ich trzeba miec w kadrze.po drugie beda razem mniej zarabiac niz taki Szewa czy Emerson.zawsze kasa zostaje w klubie.po trzecie na Copa Italia i latanie dziur sie jak najbardzej nadaja.dotego Abate ponoc jest bardzo utalentowany gra w Torino moze sie przydac.Paloschi to moze byc pilkarz taki jak Pippo.

na wyciągnięcie ręki Abate, teoretycznie za niewielkie pieniądze można wykupić Mattioniego
chyba sie obaj wykluczaja.Carlo kiedys mowil ze widzialby Abate na prawej obronie.osobiscie wole wlocha, wychowanka regularnie grajacego w Seria A niz zupelnie nie znanego mi brazylijczyka

co do Motty i Kuzmanovica to po co dwaj pilkarzy na jedna pozycja i dotego obsadzona?Motta kiedys bylk do wziecia za darmo teraz dajmy sobie spokoj.
Agger jak najbardziej w zasięgu Milanu, tak samo jak Motta czy Marchetti, ci jednak nie są do niczego w klubie potrzebni - mamy Abbiatiego, lepiej sprowadzić z powrotem Storariego, który jest naprawdę bardzo dobrym bramkarzem. Lucio jest już za stary, poza tym nie jest piłkarzem, który zrobiłby nam na środku pola większą różnicę - mamy już Kaladze, jeśli tylko będzie zdrowy, gorszy od Brazylijczyka nie będzie.
ja mam nadzieje ze plotki laczace nas z Santacroce sa prawdziwe.bo jak dalej bedziemy sie rozgladac poza seria a to jak bedzie trzeba miec 5 wlochow w pierwszej jedynastce to bedzie dramat

Wróć do „Włochy”