chyba sie obaj wykluczaja.Carlo kiedys mowil ze widzialby Abate na prawej obronie.osobiscie wole wlocha, wychowanka regularnie grajacego w Seria A niz zupelnie nie znanego mi brazylijczykana wyciągnięcie ręki Abate, teoretycznie za niewielkie pieniądze można wykupić Mattioniego
co do Motty i Kuzmanovica to po co dwaj pilkarzy na jedna pozycja i dotego obsadzona?Motta kiedys bylk do wziecia za darmo teraz dajmy sobie spokoj.
ja mam nadzieje ze plotki laczace nas z Santacroce sa prawdziwe.bo jak dalej bedziemy sie rozgladac poza seria a to jak bedzie trzeba miec 5 wlochow w pierwszej jedynastce to bedzie dramatAgger jak najbardziej w zasięgu Milanu, tak samo jak Motta czy Marchetti, ci jednak nie są do niczego w klubie potrzebni - mamy Abbiatiego, lepiej sprowadzić z powrotem Storariego, który jest naprawdę bardzo dobrym bramkarzem. Lucio jest już za stary, poza tym nie jest piłkarzem, który zrobiłby nam na środku pola większą różnicę - mamy już Kaladze, jeśli tylko będzie zdrowy, gorszy od Brazylijczyka nie będzie.