Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2933

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Rezus » 10 mar 2009, 16:23

mete pisze:Carlo juz to uznal.po wypowiedzi Gourcuffa ze chce wrocic jeszcze mozna bylo miec nadzieje.Carlo swoimi wypowiedziami daj jasno do zrozumienia ze go nie chce
Cóż trzymajmy kciuki żeby tego dziada już u nas w przyszłym sezonie nie było :!:

Oddanie Paluszka w ogóle byłem przeogromnym błędem. W jego miejsce przyszedł tragiczny Sheva, nie wiem co kierowało ludźmi z zarządu żeby oddawać młodego Włocha, zwłaszcza, że pokazał umiejętności i formę strzelecką pod koniec tamtego sezonu. Na bank byłby lepszy od Ukraińca (a wiadomo, że chyba lepiej by się ograł grając w P. Włoch czy nawet w Uefa w początkowych fazach, dodać do tego trzeba brak napastników jakiś czas temu na co Carlo narzekał). Co do Di Gennaro średnio jestem zainteresowany, wiadomo, że Gourcuff lepszy, natomiast Abate jak najbardziej, gra już regularnie więc czas najwyższy sprawdzić go u nas. Jak dla mnie kogoś na lewą koniecznie nam trzeba, Jankula na ławkę (to bardziej) albo się pozbyć, bo jakoś nie mogę się do niego przekonać na tej lewej stronie.
Ps. Santacroce jak najbardziej. :)

Wróć do „Włochy”