Brakuje nam lidera, kogoś kto mógłyby poprowadzić rozmowę jak np. Mentor w temacie Barcelony.Sammyy pisze:Mam to samo. Mało na forum kibiców Valencii więc i temat nudny zwykle jest.lisek_chz pisze:Hm, ogólnie nie chciało mi się pisać w tym temacie, bo prawie nikt nie odpisuje.
Sammyy pisze:Marchena z racji na wiek i sposób gry dla mnie może odejść. Zresztą został kapitanem, a na boisku tego nie widać, szkoda słów.
Szkoda, widziałem właśnie Lombana jako przyszłego następcę Marcheny, zreszta parę meczów w pierwszym składzie już zaliczył.Sammyy pisze:On nie jest czasem kapitanem rezerw ? Szału nie robi bo cicho o nim ostatnio.
O ile w większości zgadzam się z Twoimi poglądami to tu muszę stanowczo zaprotestować. Joaquin w tym sezonie jest najrówniej grającym graczem i to on najczęściej ciągnie drużynę do przodu, podrywa do walki (szczególnie kiedy na obronie gra Miguel). Kiedy nie ma go w pierszej jedenastce nasze prawo skrzydło praktycznie nie istnieje. Mógłby tylko popracować nad skutecznścią strzałów.Sammyy pisze:Joaquine dno.
Też po cichu na to liczę. Jeśli mają zostać sprzedani to dopiero po zakończeniu sezonu, do tego czasu pozostało 3 miesiące i 12 kolejek ligowych. Przez ten czas jeszcze wszystko może się zdarzyć.Sammyy pisze:Cholera wie w sumie. Na pewno będą jednymi z głównych piłkarzy gdzie będą telenowele. Chociaż mimo wszystko ja będę miał nadzieję, że skończy się jak rok temu w ich przypadku.
Morientes prawie na pewno odejdzie po tym sezonie, Zigić zostanie w Santanderze, Angulo skończy kareirę. Napstnika potrzebujemy na wczoraj! Ciekaw jestem co z tym Olsenem (czy jak mu tam), którego pozyskaliśmy w tym sezonie?Sammyy pisze:Negredo to faktycznie ciekawa opcja. Problem w tym, że Valencia zbytnio od Almerii nie odstaje poziomem ostatnio![]()
Swego czasu interesowaliśmy się także Luisem Garcią z Espanyolu, Kalinicem (Zigic dwa) czy Keirrisonem. Ważne by ktoś przyszedł, kto będzie w stanie bramki strzelać.