Fajnie, czyli jeśli kogoś pobiłem, to nic mi się nie stanie, bo przy okazji jestem wzorowym ojcem i wszyscy powinni mnie uznawać za wspaniałego człowieka?
To, że kibice robią fajne oprawy, to nie tłumaczy tego, że niektórzy kibice palą szaliki innych ekip i szukają okazji do bójki. Jaką gwarancję ma Iksiński, że idąc na Lecha/Legię/Wisłę/Ciurex Czarnowąsy po meczu nie dostanie w twarz od kibiców rywali? Dopóki się będą działy takie rzeczy, pewności mieć nie będzie. Więc trudno mu się dziwić, że nie chce iść na mecz, skoro po nim istnieje szansa na oberwanie po twarzy.
Co do ITI - jeśli ktoś mnie obrazi w moim domu mam prawo go wyrzucić za drzwi, bo zrobił to u mnie. Skoro ktoś obraża ITI na terenie ich własności i w trakcie meczu ich drużyny - mają prawo wyrzucić ze stadionu. Pełna zgoda i trudno się dziwić, że skoro wykładają pieniądze na istnienie klubu - chciałbym widzieć Legię na łasce SKLW i kibiców, oj, chciałbym, jak każdy Ślązak - to domagają się należytego szacunku. Idioci nie potrafią go okazać? Fora ze dwora i po problemie.