Problem w tym, że zapłaciliśmy za niego kosmiczną sumę. W Betisie grał kapitalnie, u nas nigdy nawet nie zbliżył się do tamtego poziomu. Dla mnie powinien to być zawodnik pokroju Silvy czy Villi - od niego powinno zależeć najwięcej. Dla mnie Ximo gra na tym samym poziomie co rok temu... problem w tym, że cała drużyna gra katastrofalnie i na tle innych może wyglądać nieco lepiej.Inferno pisze:O ile w większości zgadzam się z Twoimi poglądami to tu muszę stanowczo zaprotestować. Joaquin w tym sezonie jest najrówniej grającym graczem i to on najczęściej ciągnie drużynę do przodu, podrywa do walki (szczególnie kiedy na obronie gra Miguel). Kiedy nie ma go w pierszej jedenastce nasze prawo skrzydło praktycznie nie istnieje. Mógłby tylko popracować nad skutecznścią strzałów.
Gdyby dobrze grał to by na ławce nie siedziałemdżej pisze:Szkoda, że traci karierę na ławce. Przydałby się z powrotem w Ajaksie. Bo nie jestem przekonany do Eyonga Enoha, a Evander Sno miewa nieprzewidywalne zachowania.
Czasem zerkałem na newsy, ale jak zdecydowałem się swego czasu na poczytanie komentarzy to mi się odechciało ^^bartbuks pisze:zaglądacie czasami na vcf.pl??