Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: majer13 » 11 mar 2009, 9:48

BarcaQzYN pisze:Chodzi o to, że te drużyny awansowały po wyrównanych dwumeczach i bez pogromów i dlatego nie dawałbym im większych szans na półfinał...
Uwierz, że jakby np. Chelsea trafiła na Sporting to też by ich rozniosła, a np. Barca na Man Utd i awansowałaby minimalnie i co wtedy te dawałbyś większe szanse Chelsea :?: Nie bądź śmieszny to że ktoś rozwalił najsłabszą drużynę aż 7:1 to nie znaczy że z drużyną mocniejszą też sobie popyka i awansuje bez problemów musisz zauważyć ,że taka Chelsea miała dużo trudniejszego rywala niż Bayern. I jak dla mnie jeśli obie te drużyny spotkałyby się w ćwierćfinale to dla mnie faworytem jednak byłaby Chelsea. Aha jeszcze jedno Barca dla Ciebie nie awansuje do półfinału jak dzisiaj wygra Lyonem 1:0 bo wygrała minimalnie ,a Manchester tez wygra 1:0 i też pewnie odpadnie bo byli minimalnie lepsi od swoich rywali ... Moja wypowiedź nie ma tutaj ukazać ,że Bayern odpadnie w następnej rundzie tylko to ,że Twój tok rozumowania jest co najmniej dziwny ...

Wróć do „Puchary Europejskie”