Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 95

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: BarcaQzYN » 11 mar 2009, 16:05

Przestańcie... Napisałem, że po wczorajszych meczach Liverpool i Bayern mogą uchodzić za faworytów, natomiast Chelsea i Villarealowi większych szans nie daję, a Wy z tego taką historię robicie. Nawet jeżeli Sporting był najsłabszą drużyną z 16 to porażka 12-1 w dwumeczu, każe patrzeć na ich pogromcę jako na jednego z faworytów. Bo w historii Ligi mistrzów wielu "słabym" drużynom udawało się awansować do 1/8, ale nigdy nie dostawali takich batów. Druga drużyna to Liverpool, który rozniósł Real (jedną z najsilniejszych ekip Europy) więc chyba też można The Reds zaliczyć w tym momencie do grona faworytów. Villarealowi nie wróżę nic wielkiego w tej edycji, gdyż Panathinaikos nie był od nich wcale zespołem słabszym, a to co Grecy osiągnęli to i tak dla niech wielki sukces... Gdyż (nie oszukumy się) Panathinaikos potęgą jeszcze nie jest, a Villareal miał spore problemy z wyeliminowaniem ich. Z Chelsea może się trochę pospieszyłem przekreślając ich szanse, ale wczoraj nie zachwycili. Przepraszam, że napisałem kto może po wczorajszych meczach uchodzić (wg mnie!) za faworytów.

Wróć do „Puchary Europejskie”