Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Metal
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: Metal » 11 mar 2009, 22:00

Osobiście liczę, że trafimy na Villareal, czy Porto. Wiadomo teoretycznie słabsi rywala. Raz możemy mieć szczęście, skoro Barcelona doszła do półfinału ogrywając Celic i Schalke to czemu my nie możemy dojść po Sportingu, Porto lub Villarealu :).

Ostatnio pojawiły się plotki o powrocie Ballacka. Ja osobiście jestem na tak, z pewnością lepszy on niż Gourcuff. Z całym szacunkiem dla tego gracza, ale życie to nie gra komputerowa i on jest kotem w worku. Czort wie czy się sprawdzi, dlatego wole kogoś tak solidnego jak Ballack, a do tego Hleb na skrzydło i zaklepany już Tymoschuk jako defensywny pomocnik. Do tego prawy obrońca i wszystko zaczęło by się kleić. No jeszcze nowy bramkarz, ale w to wątpię, na pewno sprowadzenie Hleba, Ballacka i Rafinhy jakoś załagodzi nam, kibicom brak nowego keppera. A co do Rensinga to sądzę, że jego talent został gdzieś 'zmarnowany'. Zdecydowanie błędem było trzymanie tego chłopaka na ławce, moim zdaniem rola drugiego bramkarza powinna przypaść komuś starszemu, a nie młodemu i utalentowanemu. Teraz wychodzi brak ogrania, bo niestety na treningu wszystkiego nie dopracuje. Jestem ciekawy jak dobry byłby dziś ten chłopak gdyby Bawarczycy wypożyczali go przez ostatnie cztery lata, ale tak wiem to tylko gdybanie.

Wróć do „Niemcy”