W meczu zdecydowanie najsłabszy Baptista - raz nie doleciał do piłki, później nogi mu się poplątały gdy już widziałem piłkę w bramce. Innym razem przyjmował piłkę jak Kosowski
Nie spodziewałem się że Arsenal zagra taką kupę, choć swoje sytuacje też mieli i mecz ogólnie był bardzo ciężki dla obu stron. Dużo walki. Dobrze że spudłowaliście w końcówce, a tak to trafialiście w bieżnię a raz nawet piłka chyba doleciała do trybun
Co do karnego to sam nie wiem mimo że widziałem wiele powtórek, kontrowersyjna sytuacja. Przynajmniej na SO nie mieli wątpliwości, nawet Spall się mocno wkur...zył
Brawa dla Romy za mecz, gratulacje dla Arsenalu za awans. Dziś byli trochę gorsi, w I meczu zdecydowanie lepsi. Zaskoczyli mnie dziś bo przez pierwszych 5 min kryli wysoko i Roma zgłupiała. Swoją drogę te zmiany wiele wam nie pomogły, Robin zupełnie niewidoczny.
PS1 Seba teraz nie ma zmiłuj, lecicie w dół tabeli
PS2 fieldy przecież czas im się skończył. Obejrzeli skrót z 90 min, jeden mówi do Grzywki aby powiedzieli coś o meczu, a ten o 1 spotkaniu, PL, a później co możecie pokazać jak awansujecie

Co by nie mówić Totti zawiódł bo nie doprowadził Romy do finału na który było wielkie parcie. Chyba nie płakał