Re: Arsenal - Roma (1/8 finału Ligi Mistrzów)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Arsenal - Roma (1/8 finału Ligi Mistrzów)

Post autor: Yukasz » 12 mar 2009, 11:42

red85 pisze:Ale czy winą Wyspiarzy jets to, że mają tak świetną ligę ? Mają przepraszać za to ?
Nie, tylko tym się różnią choćby od Romy że u nas Rosella sprzeda klub chyba tylko wtedy gdy ten będzie bankrutem i nie będzie innego wyjścia. Oby robić tego nie musiała i póki co robić nie robi. Obce pieniądze także pomogły Anglikom stworzyć najlepszą ligę (teraz nie można się łudzić że jest inaczej) i nie bez przyczyny wydaje się u was zdecydowanie najwięcej. Ja tam wolę Sensich niż jakiegoś Araba biegającego po Rzymie na wielbłądzie, nawet kosztem ogromnych pieniędzy i wielkich transferów. I mam nadzieję że Roma jak takie City nigdy nie będzie cyrkiem na kółkach. Wolę stan który mamy obecnie. Jeszcze jakby niektórzy nie marnotrawili klubowej kasy to byłoby niemal różowo.
Duch pisze:Zresztą taki Real, Inter czy Milan do biednych nie należą
Jeszcze trzeba wiedzieć jak gospodarować klubowymi finansami, w Anglii po grach w LM widać potrafią to robić najlepiej. A Real ma wielki zarząd który pieniędzy wydawać nie potrafi, z takimi jakie ma Roma pewnie by spadli z ligi :wink: Choć u nas też nie jest za różowo i można mieć wiele zastrzeżeń co do niektórych transferów. Zaś Inter ma wielkiego Mou którego wzmocnienia okazały się wielką klapą. Sezon pokazał że na dziś jest on wielki ale w gębie. A czy Milan jest bogaty? Mam wątpliwości, niedawno czytałem że na transfery nie będzie wielkich pieniędzy i co chwilę grają jakiś sparing w zamian inkasując petrodolary.

PS Ciągle się zastanawiam co by było gdyby Menel wszedł za Baptistę. Może oprócz zataczania się i robienia wiatru byłby pożytek z jego akcji jak przed kontuzją :think:

Wróć do „Puchary Europejskie”