Re: Arsenal - Roma (1/8 finału Ligi Mistrzów)

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Arsenal - Roma (1/8 finału Ligi Mistrzów)

Post autor: Totnik_ASR » 12 mar 2009, 14:07

Kretyński pomysł w którym jakieś drewna będą miały miejsce w składzie tylko dlatego, że są Anglikami/Włochami/Hiszpanam
wyszkol sobie sam zawodnika a nie kupuj za miliony albo podkradaj innym, mi sie podoba, niech inwestuja w szkolenie a nie w transfery za krocie..
No, ale Ci którzy nieudacznicy którzy nie potrafią, szukają rozwiązań w stylu 6+5. Śmiech.
Jesli to mialby przejsc to decyzja bylaby w FIFA, czy oni mieliby to robic jako nieudacznicy z zawisci przeciwko klubom z Anglii smiem watpic :)
Nic o tym narazie nie wiem, wolabym poczytac z jakis powaznych zrodel i znac wersje wydarzen obu stron, pozatym wszytsku juz w tej kwesti napisalem, na stadionie moze byc 70 tys kibicow a poza moze sie znalec 10 debilow
Śmieszne pisanie o tym, że w tylko w Anglielskich klubach grają sami cudzoziemcy :lol:
To tendencja ogolno - europejska niestety ale w Anglii osiagnelo to szczyt. Mi sie to niepodoba, Ty mozesz miec inne zdanie proste :)
że to właściwie tylko Angielskie zespoły z nazwy, czemu taki wpisów nie ma o Hiszpańskich zespołach?
bo to temat o Arsenalu i Romie co najwyzej wiec i tak juz sie zrobil lekki offtop :)

Wróć do „Puchary Europejskie”