Re: Inter - Man Utd (1/8 finału Ligi Mistrzów)

TS borys IFC
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 74

Re: Inter - Man Utd (1/8 finału Ligi Mistrzów)

Post autor: TS borys IFC » 12 mar 2009, 22:23

MGiggs pisze:Piękna manipulacja faktami, takim czymś sobie możesz zbajerować kolege w klasie gimnazjalnej a nie ludzi na tym forum.
czyli mam rozumiec ze poziom w podstawowce strasznie sie podniosl i nie dasz sie zbajerowac? kurde przegralem :oops:

chlopcze ja tutaj nie placze sfrustrowany ze wygrala druzyna ktorej sie to nie nalezalo bo tak nie uwazam ale naciaganie faktow takie jak ty zademonstrowales to jakas farsa. moze jeszcze dodaj strzal ronaldo z 14m w trybuny :lol:. MU na pewno nie mialo 2x wiecej okazji niz my choc nie mowie ze nie mialo ich wiecej. ale jesli nawet ( i chodzi mi tu o naprawde klarowne sytuacje) to moze ze 2. bo pisanie mi tu o jakichs rekach i to zupelnie przypadkowych a nie zauwazanie nie siegniecia przez adriego pilki jest dla mnie troche niobiektywne. ja rownie dobrze moge dodac nieodgwizdany faul na ibrze kiedy wchodzil miedzy 2 zawodnikow MU wczoraj oraz strzal stanko z 1-szego meczu. bez odbioru.

aha no i oczywiscie gratulacje dla zespolu czerwonych diablow (w tym co teraz napisalem nie ma nawet ksztyny jadu)

co do najlepszej druzyny swiata. nie zapomnialem ze macie ten tytul formalnie ale jesli chodzi o forme co wg mnie jest lepszym wyznacznikiem poziomu druzyn aktualnie najlepsi sa katalonczycy. wybacz ze nie zgodze sie z toba i twoim diabolicznym smiechem.

Wróć do „Puchary Europejskie”