Szok, aż ciężko uwieżyć, że nie ma wynalazkow Leo w kadrze. Co się stało czy praca w Feye tak zajmuje mu głowe, że zapomniał o nich.
Jakos specjalnie nie pasuje mi tu osoba Trałki, choć w derbach nieźle robijał przeciwników. Kokoszka- podobno zbiera niezłe recenzje, choć ja go widzialem jak grał na lewej stronie defensywy i tam każdy go szmacił z przeciwników.
Co się dzieje z Bronowcikim- ma jakaś kontuzje czy coś, szkoda nadal Gancarczyka, wczoraj ponownie grał w UEFA. Słabo widzę to lewa strone na dzisiaj, Wawrzyniak także mimo, że gra w pierwszym skladzie nie jest raczej pewnym zawodnikiem, Villarreal sporo mieszał akcjami po jego stronie, a sam chyba głupio sfaulowal w polu karnym w pierwszym spotkaniu.
Ogólnie pomoc dobrze sie prezentuje, choć brakuje tu kogoś w zastępstwo Garguły. Mila, Iwański czy Majewski nie wygladali w pierwszych spotkaniach źle, Mila wręcz przeciwnie. Sa najlepsi- dostepni.
Napad jakby nie było Smolarka to by było fajnie, dla mnie ktoś kto nie gra w klubie nie może dać czegoś dobrego reprezentacji. Z innej strony, nie liczać Wichniarka i tak nie było kogo powołać.
Przeciwnicy łatwi wg. mnie.