Wszystko się zgadza - De Rossi pauzuje dwa mecze za czerwo (dwie żółte) bo wyleciał za protesty po wątpliwym faulu jednego z naszych podczas meczu z Udine(L)oczkerson pisze:Warto też dodać, że Roma wprost wykartkowała się w tym meczu i do pojedynku z JUVE podjedzie bez Motty (czerwona) Pizarro oraz Diamoutene. De Rossi chyba też dalej będzie zawieszony, wiec ja nie mam najmniejszego pojęcia jak Spall ma uzbierać 11 na JUVE, skoro cała formacja obrony i pomocy w zasadzie się posypała. Yukasz masz jakieś pomysły jak to będzie wyglądało
Czyli podsumujmy - dziś nie mogli grać: Totti, Perrotta, Tadek, Cassetti, Juan, Cycu, Albert, Mexes, De Rossi (dwaj ostatni zawieszeni). A z Juve na dziś nie mogą: Totti, Perrotta, Tadek, Cassetti, Juan, Cycu, Albert, De Rossi, Motta, Pizarro, Diamoutene
Wychodzi na to że będzie musiał zagrać nasz Wałujew (może tym razem zdobędzie upragniony pas a Roma 3 pkt) i pewnie w pomocy Filipe który gra raz na pół roku. Ale z tego co pamiętam kiedyś tam wszedł na chwilę i dzielnie sobie radził
Raczej tak to będzie wyglądał: Doni - Panucci, Mexes, Loria, Riise - Filipe (lub Albert na wózku inwalidzkim), Brighi,Tonetto - Menez (Totti na jednej nodze), Baptista, Vucinic
Na ławce Montella i Primavera
A ja myślałem przed meczem z Arsenalem że nasza sytuacja jest zła, przed meczem z Dorią także...
Zresztą u was też zdaje się jest kolorowo