Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: myhalek_acm » 16 mar 2009, 18:33

No jeśli Wy jesteści Interistami to niechybnie się tak skończy. Nie wiem jak u Was z czytaniem ze zrozumieniem, ale oczyma wyobraźni juz widze te hordy kibiców Interu potwierdzajace spisek w którym bierze udział ich klub. Niestety system Morattiego jest tak zajebisty, że w Serie B nie zagramy.
Tu sie musze zgodzic , bo jezeli nawet jakakolwiek sprawa wychodzila najaw poiwazana z Inteem , pan Moratti wyciszal to az dwa i tyle otym slyszelismy .
Jedynie arbiter pomylił się w sytuacji w analogicznie mogł pomylić się w naszym polu karnym.
Dziwne jest to ze przeciwko Interowi karny byl ponad ok temu , to jest az nazbyt dziwne , niebywale wprost szczescie .
Jak czytam teksty, że na pewno nic sie nie zmieni w następnych sezonach to odbieram to tylko jako usprawidliwianie za wczasu własnej postawy i deprecjonowanie klasy, sukcesów i uczciwości mojego Interu. Bede reagowac.
Kazdy kto smialby temu zaprzeczyc bybly glupi , najgorsze jest jednak to ze ta Klasa automatycznei ucieka jezeli dochodzi do spotkan miedzynarodowych , jestem ciekaw dlaczego , macki Morattiego nie siegaja tak daleko , wiem ze to glupio brzmi ,ale jakas analogia w tym jest.

Wiem ze przypadek korupcji w Interze jest bardzo malo prawdopodobny ,ale gdy widze jak kluby i to nie wazne jakie , akurat z wami przestaja grac , to mne krew zalega , przyjezdzaja na Inter jak na sciecie , wkurzajace jest to ze nie widzicie ile szczescia macie w tym i popzednim sezonie, Inter stawiacie na piedestale i nie mozna go bron boze ruszyc , takie podejscie jest nader irytujace . Po przyjsciu Mourinhio kibice Interu stali sie butni niczym ich trener i obrazaja sie na kazde slowo przeciwko nim , a jak wiadomo jezeli ktos tak zaciekle sie broni ,musi byc w tym ziarnko prawdy .Inaczej lalibyscie na to a nie oburzali sie na kazdym kroku .

ps. Nawet Canal + przekupilscie :wink:

Wróć do „Włochy”