Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Berik » 18 mar 2009, 16:06

dosc ciekawy artykul "Mundo Deportivo" z fcbarca.com

http://fcbarca.com/index2.php?goto=komm&news=26088

jestem na nie odnosnie transferu obu panow. Albo Villa albo Ribery. I to tylko i wylacznie kosztem Samuela Eto'o. Chociaz ja bym w ogole nie sprowadzal zadnego z nich. Mamy niesamowita ofensywe i co tu zmieniac?
Nie lubie wielkich pieniedzy w sporcie, a te transfery wiazylyby sie z dziesiatkami milionow euro.
Najciekawszy jest pkt 8 wywodow dziennikarza Mundo. Mam wielka nadzieje,ze Duma Katalonii nigdy , ale to nigdy nie bedzie brac przykladu z Florentino Pereza. Franz Beckenbauer ma swieta racje myslac o salary cap i ograniczeniach w ilosci wydawanych milionow na transfery.

PS: Pep nie chce trafic na Arsenal. Ja gleboko wierze w wylosowanie wlasnie Kanonierow lub Bawarczykow. Druzyny do ogrania i mecze gwarantujace wiele bramek. Z drugiej strony boje sie Liverpoolu i MU. W sumie Chelsea Hiddinka tez moze namieszac.

PS2: "La gazetta" pisze o bardzo mozliwym transferze Zlatana do nas. MOglby ktos mi powiedziec, na ile jest to wiarygodne zrodlo? nie orientuje sie zbyt dobrze we wloskich realiach. WIerze, ze jest to typowa dziennikarska kaczka, bo Szwed jest jednym z najmniej lubianych przeze mnie pilkarzy

Wróć do „Hiszpania”