Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: krzychu212 » 20 mar 2009, 7:26

Dzisiaj losowanie 1/4 LM. Aż się nie mogę doczekać :D Jeśli chodzi o potencjalnych przeciwników, to niby nie powinniśmy się bać nikogo, ale ja bym jednak nie chciał trafić szczególnie na L'pool, a tak mniej na Chelsea. Man Utd ostatnio nie gra tak dobrze jak jeszcze niedawno i mam nadzieje że jeśli na nich trafimy to dalej będą mieli lekki kryzys formy. Oby Vidic zagrał tak jak z L'poolem :o A i zapomniałbym o Villarealu, tej drużynie stanowcze nie, są zbyt niewygodnym przeciwnikiem i są z tej samej ligi, łatwo byłoby się potknąć. Niby kibice chcą Porto, ja tam nie jestem taki pewien czy byłby to najłatwiejszy przeciwnik dla nas. Może przypominają im się czasu walki z Benficą i późniejszy tryumf w LM, ale ja tam bym bł ostrożny z tymi teoretycznie słabszymi drużynami. Na nie trzeba się mobilizować bardziej niż na L'pool czy Man Utd, bo w spotkaniach z potentatami wielcy piłkarze chcą zawsze zagrać wielki mecz, a że Barcelona ma wielkich piłkarzy nikogo przekonywać nie muszę. Moi wymarzeni przeciwnicy to Man Utd, Bayern i Arsenal. Jeśli będzie taki meczyk to może TVP się pokusić chociaż w 1/4 o mecz Barcelony, albo po prostu chłopaki usłyszą że nie chcą transmitować ich meczy w Polsce i na przekór dojdą do finału, a tam już nie ma zmiłuj :P Choć niby starczyłby półfinał, ale po co był minimalistą? :P Jeszcze odnośnie tego losowania, to dobrze by było, gdyby w przypadku naszego pojedynku z kimś z poza Anglii to Angole trafili na siebie, np. L'pool - Man Utd, czy coś w ten deseń. Jeśli już nie my ich niszczymy to nie się chociaż sami wykrwawiają w 'bratobójczej' walce.

Wróć do „Hiszpania”