Re: AS Roma (zbiorczy)

WójtinhoFCJ
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Re: AS Roma (zbiorczy)

Post autor: WójtinhoFCJ » 21 mar 2009, 23:42

Brawo Juve! Zwycięstwo zasłużone z pewnością. Aczkolwiek myślę, że Juve nie zagrało super genialnie. Dobrze na pewno, ale Roma dziś była słaba. Poza bramką to max 2 inne okazje mieli, a Juve mogło więcej strzelić choćby kontra Iaquinty gdzie się zagubił a wcześniej fatalny strzał Del Piero pod podaniu od Vicka. Po prostu Juve było lepsze.

Del Piero jak dla mnie to powinien dostać żółtą za tą sytuacje z rękoma. Myśle, że żółta byłaby odpowiednia bo super brutalne to nie było.

Tiago zagrał słabo. Poulsen hmm tak się komentator nim zachwycał, ale dla mnie to jego gra wygląda jakby się bał być przy piłce. No bez kitu oddaje wszystko co może jak najszybciej.

Giovinco dobrze ale nie aż tak jak z Bologną. No ale rywal inny pomimo że osłabiony. Asysta była, dynamiczna gra była, zagrożenie pod bramką też więc fajnie.

Del Piero dziś cieniutko. On powinien częściej wchodzić na podmęczonego rywala, bo dynamika już nie ta, ale doświadczenie duże. Bo Alex jest już wiekowy i coraz rzadziej będzie grał na światowym poziomie całe mecze.

Ogólnie mecz dobry, ale do pierwszej bramki to nic się nie działo z obu stron. Juve grało źle i tylko mnie denerwowali :P No ale potem lepiej. Kolejne 4-1 więc trzeba się cieszyć :)

Wróć do „Włochy”