Re: Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

www.wroclawianie.info
Junior
Junior
Reputacja: 0

Re: Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Post autor: www.wroclawianie.info » 22 mar 2009, 12:38

Ja wrzucam zdjęcia na to forum więc zwróciło to Twoją uwagę. Inni nie wrzucają tych zdjęć na to forum, ale mają je w swoich serwisach czy gazetach więc żyjesz z poczuciem, że to tylko ja taki zły pokazuję kibiców. Każdy robił zdjęcia tego kibica - to czy ukarze się ono w Wybiórczej, Wrocławskiej, Fakcie czy innych to tylko kwestia decyzji fotoedytora i redakcji. Jak będą chcieli pokazać to pokażą.

Na zdjęciach z zadym twarze są zasłonięte. Na zdjęciach gdzie kibice po prostu stoją lub nie robią nic co jest nielegalne wszystko widać - bo i dlaczego miałoby nie być widoczne ? Anonimowość ? Żartujesz ? A lista imienna i sprawdzanie dowodów przed bramą ? A monitoring Milicji przed stadionem, w czasie transportu kibiców, na sektorze ?

Zdaj sobie sprawę, że gość nie zrobił nic - nie zgarnęli go wtedy. A sfilmowany i tak był przez monitoring stadionowy do którego na żywo dostęp ma Milicja.

Tekst o tym, że wśród kibiców serwis nie cieszy się sympatią na podstawie jakich sygnałów wypowiadasz ? Swojego odczucia ? Skoro wchodzą tysiące ludzi, z linków stron kibicowskich różnych klubów to chyba jest dokładnie odwrotnie.

Ja rozumiem, że w Waszym serwisie nikt nie ma aparatu, którym można zrobić zbliżenie powyżej 55mm, ale wierz mi, że świat na Twoim mieście się nie kończy.

Wróć do „Wracając Do Meritum”