Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1530
Kibicuję: FC Barcelona

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Keres » 22 mar 2009, 21:24

Fiu, fiu, fiu....

Świetny mecz w naszym wykonaniu... Całkowicie dominowaliśmy w pierwszej połowie, Malaga pierwszą sytuację miała dopiero około 40 min, ale nie zdołała oddać strzału, tylko zrobiła małe zamieszanie w naszym polu karnym. Byłem przekonany, że w drugiej połowie całkowicie odpuścimy i nie padnie żadna bramka. Nasi jednak postanowili, że strzelą więcej bramek niż Lpool dziś i tak się stało. Po bramce na 6-0 ( :lol: ) Barca już zwolniła, i rywal zaczął atakować stwarzając sobie kilka dobrych sytuacji. Wkradło się rozluźnienie - panowie tego być nie może. Wiadomo, że mecz w pełni kontrolowany - ale Valdes walczy o puchar Zamory :lol: Jednak nasza obrona dała radę ( 2 świetne wślizgi Caceresa), a i VV nie odstawał od reszty, bardzo dobrze dzisiaj broniąc (ładna obrona strzału z główki po rzucie różnym) i zachowując ostatecznie czyste konto :mrgreen:

Dziś cała drużyna pozytywnie, lecz na dodatkowe wyróżnienie zasługują:
Xavi - bramka + 2 asysty, poza tym świetna gra
Eto'o - 2 bramki + asysta [pierwsza w sezonie]. Pewnie zmierza po Pichichi.
Caceres -bardzo udany mecz w jego wykonaniu, świetne wślizgi, które zapobiegły utracie bramek ( 1 sytuacja, gdy 2 piłkarzy Malagi szło z akcją, a Martin świetnie wyłuskał piłkę). Jedyne co się mogę przyczepić, to w 1 połowie miał wybicie piłki głową pod nogi rywala, ale to chyba tylko to..

BTW bramka Messiego :rydzyk:

Nie chcę mówić, ale te kontuzję wydają mi się podejrzane. Czyżby Barca nie chciała puścić Xaviego i Iniesty na mecze reprezentacji? :think: :roll:

Yaya i Iniesta wyeliminowani na 15 dni.

Najlepszy był komentator stacji, gdzie oglądałem. Po 60 min całkowicie ucichł, odzywał się tylko co jakieś 5 minut :boruta:

Wróć do „Hiszpania”