Pytałem o to co grał wczoraj Caceres w ataku. Widzę, ze wymigałeś się od odpowiedzi więc odpowiem za Ciebie - nic. Oczywiście nie jest to żaden minus bo wczoraj jego zadaniem była tylko i wyłącznie gra w obronie. Zwłaszcza przy tak ofensywnym zestawieniu (do 60 minuty) pozostałych formacji).
Marcin87 pisze:jeśli dało by mu się więcej szans to mógłby stać się pierwszoplanową postacią w drużynie.Bo w czym tak mocno ustępuje np Marquezowi?
W czym ustępuje Marquezowi? Najpewniej umiejętnościami. Dlaczego mam zakładać, że ma takie umiejętności jak Rafa skoro nigdy jeszcze tego nie udowodnił? To niedorzeczne. Tylko nie pisz, że jak nie będzie grał to ich nie udowodni bo i tak już mnie szał z rana ogarnął przez Ciebie. Ile dobrych spotkań w wykonaniu Caceresa widziałeś, aby sądzić, że mógłby się zaraz stać pierwszoplanową postacią (
Hleb jak dostaje szanse to gra słabo więc po co ma grać więcej? Bo tak? Lepiej niech marnieje na ławce niż drużyna miałaby marnieć na boisku razem z nim. To nie zabawa tylko poważne rozgrywki.
Gudi gra w tym sezonie dobrze. Dużo lepiej od Hleba. Niestety żeby to wiedzieć trzeba mieć jakieś pojęcie o piłce i oglądać mecze. Będzie ciężko co?
Inna sprawa, że Eidur to nie jest typ kreatywnego pomocnika a wczoraj zmuszony był grać tylko z Keitą (jeszcze bardziej drętwy od Eidura) w pomocy a więc nie mogło być lepiej.
Odpisałbym bardziej konkretnie, ale ruszam w teren. Może po powrocie wrócę jeszcze do tego tematu chociaż nie wierzę w resocjalizację więc to chyba daremny trud.