Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: krzychu212 » 23 mar 2009, 14:14

cru pisze:adresowalem bardziej do Krzycha i jego kolegow true fanow Barcy.

No to trzeba odpowiedzieć. Po pierwsze to darowałbyś sobie to "true fanów" bo nie wiem po co to. U mnie z byciem, jak to określiłeś, "true fanem" jest tak, że jak jest dobrze to mam siłe sie wypowiadać, a jak jest coś takiego jak było z Espanyolem, to nie chce na oczy widzieć ani artykułów o tym, ani czyichś wypocin. Po drugie, czy coś bardzo ofensywnego napisałem parę postów wyżej? Vianuch napisał że jest zbulwersowany grą, czy postawą Barcy w lidze, a ja mu na to, że już teraz powinien się przyzwyczaić. Ja tu nic takigo specjalnie napinkowego nie widze, ale może to ta moja wada wzroku :? Czy boli Cię może to, że kiedy było źle to nie pisałem jakichś rozpaczliwych postów i że jak teraz jest dobrze to pisze na forum? Jeśli tak, no to sorry ale już tak będzie. Napisałem o tym troche wyżej.
Mentor pisze:Stąd też nie wiem po co ta liczba mnoga, ale nie ważne.
Jest Nas wielu...true fanów

EDIT:
Etus2 pisze:widze ze Barca gra dobrze = spinka ;] bynajmniej u tego pana na górze który pewnie ostatnie 2 sezony przesiedział cichosza ;]

jeszcze ten podpis uuuu mr.spinka powinnienes miec podpis pod nickiem :D VISCA EL HONOR!
Jaka spinka. Ty chyba spinki nie widziałeś. Jak na moje standardy nic strasznie prowokującego nie napisałem, ale jak tam sobie chcesz. Ja ogólnie rzadko pisze na forum, częsciej przeglądam niż coś pisze. A co do podpisu, to bywają gorsze.
Ostatnio zmieniony 23 mar 2009, 15:50 przez krzychu212, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Hiszpania”