cru pisze:adresowalem bardziej do Krzycha i jego kolegow true fanow Barcy.
No to trzeba odpowiedzieć. Po pierwsze to darowałbyś sobie to "true fanów" bo nie wiem po co to. U mnie z byciem, jak to określiłeś, "true fanem" jest tak, że jak jest dobrze to mam siłe sie wypowiadać, a jak jest coś takiego jak było z Espanyolem, to nie chce na oczy widzieć ani artykułów o tym, ani czyichś wypocin. Po drugie, czy coś bardzo ofensywnego napisałem parę postów wyżej? Vianuch napisał że jest zbulwersowany grą, czy postawą Barcy w lidze, a ja mu na to, że już teraz powinien się przyzwyczaić. Ja tu nic takigo specjalnie napinkowego nie widze, ale może to ta moja wada wzroku
Jest Nas wielu...true fanówMentor pisze:Stąd też nie wiem po co ta liczba mnoga, ale nie ważne.
EDIT:
Jaka spinka. Ty chyba spinki nie widziałeś. Jak na moje standardy nic strasznie prowokującego nie napisałem, ale jak tam sobie chcesz. Ja ogólnie rzadko pisze na forum, częsciej przeglądam niż coś pisze. A co do podpisu, to bywają gorsze.Etus2 pisze:widze ze Barca gra dobrze = spinka ;] bynajmniej u tego pana na górze który pewnie ostatnie 2 sezony przesiedział cichosza ;]
jeszcze ten podpis uuuu mr.spinka powinnienes miec podpis pod nickiemVISCA EL HONOR!