Myślisz, że Porto dałoby rade Wam 4 bramki wklepać?Mentor pisze:Porto to akurat zespół o klasie podobnej do Porto i nie wydaje mi się, aby to umniejszało hiszpańskiej ekipie.
W pierwszym meczu na SB też można uznać za niewytłumaczalne, że Real nie wygrałMentor pisze:Wynik tej konfrontacji powinien być rozstrzygnięty po pierwszym meczu w którym to w jakiś niewytłumaczalny sposób padł remis.
Gdyby była jesień 2008, to z pewnością bym powiedział, że Bayern nie jest porządnym wyznacznikiem formy Barcy, teraz jest z nim troche lepiej. No powiedz z jaką drużyną z czołówki w tym sezonie grała Barca wyłaczając Real?Mentor pisze:Problem w tym, że dla niektórych porządne drużyny są chyba tylko w Premiership A może dwumecz z Bayernem zasłuży na miano poważnego sprawdzianu? Jak myślisz?
To swoją droga, ale coś chyba jest w tym, że Araby i inne Abramowicze czy Glazery inwestują w zespoły angielskie a nie hiszpańskie. Teraz mówisz o Betisie - ja ten news po raz 1 słysze. Nawet gdyby kupił to ciekawe kto mu tam pójdzie poza RobinhoMentor pisze:Cóż ja Ci poradzę, że Tottenham ma budżet wielokrotnie większy od budżetów tych czterech hiszpańskich ekip razem wziętych? O Manchesterze City już nie wspominam